Mijn favorieten

De Wende, te Heerhugowaard


 
 

In plandeel “Buurtcentrum-Noord” van De Draai ontwikkelt Bouwfonds De Wende; 40 fraaie woningen in diverse varianten. Het plan ligt als het ware op een eiland, wat een heerlijk vrij gevoel geeft. Het water en de landelijke ruimte is altijd vlakbij, tijd om uw koers te wijzigen. De ligging is prima, heerlijk rustig maar toch alle voorzieningen dichtbij. De basisschool, kinderopvang en sportvoorziening op loopafstand en alle andere voorzieningen zoals voortgezet onderwijs, winkels en zwembad op fietsafstand. Het gebied is uitstekend bereikbaar; via de Oosttangent bent u binnen enkele minuten op de provinciale wegen N507 en N242 richting Alkmaar, Schagen, Hoorn en de prachtige bossen, stranden en duinen van Schoorl en Bergen. Het weidse poldergebied langs de ringvaart Heerhugowaard ligt om de hoek. Hieronder kunt u lezen welke woningtypes er in het plan beschikbaar zijn.
10 Fijne starterswoningen

In het midden van het plan aan een brede laan liggen 10 starterswoningen verdeeld over 2 blokjes: 4 hoek- en 6 tussenwoningen. De tussenwoningen hebben allen de entree aan de voorzijde. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken is gelegen aan de straatzijde. Aan de voorkant van de woningen is voldoende parkeergelegenheid. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en de badkamer met mogelijkheid voor een tweede toilet en bad. De zolder biedt de mogelijkheid voor het maken van een extra kamer en heeft veel bergruimte. In de ruime achtertuin staat een berging.


10 Ruime eengezinswoningen

Verspreid in het plan liggen de grotere gezinswoningen. De indeling van deze eengezinswoningen is hetzelfde als die van de starterswoningen, maar ze zijn 30 cm breder. Hierdoor is er op elke plek in de woning iets meer ruimte. De tuinen liggen op het zuiden of oosten met berging.

8 Bijzonder ruime hoekwoningen

Verspreid over het hele plan liggen de hoekwoningen in diverse varianten. De hoekwoningen liggen op ruimere percelen dan de tussenwoningen. Een aantal hoekwoningen is wat indeling betreft hetzelfde als de starterswoningen. Andere wijken af doordat ze bijvoorbeeld een zij entree hebben, de mogelijkheid hebben voor de bouw van een garage of zelfs uitzicht over het water! De keukenopstelling is aan de voorzijde gesitueerd en de woonkamer grenst aan de achtertuin. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een badkamer met 2e toilet en mogelijkheid voor een bad. De zolder kent 2 varianten; een langskap en een dwarskap met extra veel ruimte. Bouwnummers 1 en 7 beschikken standaard over een grote dakkapel.
4 Klassieke 2 onder 1 kapwoningen

De woningen met bouwnummers 17 t/m 20 liggen aan een brede laan die door het plan heen loopt. Via de zij entree betreedt u de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot de garage, het toilet en de woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde, de half open keuken ligt aan de straatzijde. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en de badkamer met 2e toilet en mogelijkheid voor een ligbad. De ruime zolder biedt tal van indelingsmogelijkheden, zoals het creëren van één of twee kamers met veel bergruimte.
8 riante 2 onder 1 kapwoningen aan het water

De ligging van deze fraaie woningen is fantastisch; aan een brede laan met de achtertuin op het zuiden en grenzend aan een brede waterpartij. Deze woningen worden uitgevoerd in drie varianten. Met voor- of zij entree en bouwnummer 30 wordt uitgevoerd met een bijzondere zij-aanbouw. Alle woningen hebben de keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. In een aantal woningen is de garage binnendoor vanuit de entree bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met 2e toilet en de mogelijkheid voor een bad. De grote zolder heeft standaard een berg / technische ruimte en biedt daarnaast ruimte voor 1 of 2 extra kamers. De afwerking is standaard hoogwaardig en geheel individueel aan te passen.



U kunt contact met ons op nemen voor de uitgebreide brochure en de prijslijst!!