Mijn favorieten

NVM Open Huizen Dag: Zaterdag 1 april a.s., van 11:00 tot 15:00 uur!

De NVM Open Huizen Dag is een begrip onder huizenzoekers en -verkopers.
Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, stellen tussen de 20 en 30 procent van de verkopers op Funda hun woning op dezelfde dag open. Zaterdag 1 april a.s. is het weer zover. Als zoeker maak je dus eenvoudig een route om tussen 11:00 en 15:00 uur een aantal woningen te bekijken. Je kunt zonder afspraak terecht en meestal word je rondgeleid door de verkopers van het pand.


UPDATE: De woningen gelegen aan Schoorlaan 36 en Stationsweg 111 te Heerhugowaard zijn onder voorbehoud verkocht en zullen hierdoor niet mee doen aan de NVM Open Huizen Dag.

Het is bijna zover; de NVM Open Huizen Dag! Ga goed voorbereid op pad en stel nu al jouw ideale Open Huizen Dag route samen. Klik op de onderstaande afbeelding voor ‘onze’ deelnemende huizen!



En wanneer dit prachtige aanbod jou nog niet heeft kunnen overhalen om woning(en) te bezichtigen, tref je hieronder 5 pluspunten aan de NVM Open Huizen Dag:

1. Je kunt op 1 dag langs verschillende woningen, dat scheelt vrij nemen van je werk.
2. Je hoeft geen afspraak te maken (of af te zeggen als je geen zin meer zou hebben).
3. Je kunt behalve bij je droomhuis ook even langs je tweede en derde keus gaan. Of naar die ene woning waar je nooit een vrije ochtend voor zou nemen. Stel je open, wie weet word je verrast!
4. Het is op een zaterdag.
5. De bewoners doen zelf de bezichtiging, zo leer je andere dingen over de woning.

Verras me: Struinen door het aanbod

De NVM Open Huizen Dag staat voor verrassingen. Verassingen zoals verliefd worden op een tweede of derde huis op je route. Omdat het licht zo mooi binnenvalt, de achterom je aan je ouderlijk huis doet denken of omdat de slaapkamer uitkijkt op het speeltuintje.

Omdat er op 1 april veel spontane liefdes ontstaan, met woningen waarvan je het misschien niet verwachtte, heeft Funda een toffe gimmick gemaakt: ‘verras me.’
Sta open voor de NVM Open Huizen Dag, probeer nu ‘verras me’ door te klikken op onderstaande button: