Mijn favorieten

Dollhouse: 'virtual reality' bezichtiging

Dollhouse:
Het is de wereldprimeur als het gaat om online bezichtigen. Deze tool is speciaal ingericht om uw woning te onderscheiden van de overige, vergelijkbare woningen in de regio.
Een ‘Dollhouse’ versie van uw woning is zoals de naam al doet vermoeden een digitale poppenhuis versie. Middels dit poppenhuis kan o.a. een geïnteresseerde vanaf de bank uw woning digitaal bezichtigen.  

Online viewer:
De presentatie van uw woning krijgen wij aangeleverd in een "online viewer", deze URL kunnen wij delen op onze website, social media en met geïnteresseerden. En u zelf kunt deze URL delen via social media of Whatsapp. Met deze "social share" middelen kunnen er gemiddeld zo’n 1000 extra unieke views worden verkregen.
En door de ingebouwde analytics kunnen wij precies zien hoe vaak uw woning op een bepaalde social media pagina is bekeken en gedeeld.  

Virtuele rondleiding:
Door de unieke Dollhouse presentatie kun je door het plaatsen van een smartphone in een simpele kartonnen VR-bril een ‘virtual reality’ rondleiding door de woning maken.
Zet de VR Media Viewer aan en u staat ineens midden in een woning!
Zo krijgt een potentiële koper een heel goede ruimtelijke indruk waardoor wij serieuzere en beter voorbereide kijkers kunnen ontvangen.

Voorbeeld woningen:
Klik op de URL’s van een tweetal voorbeeld woningen waarvan er een Dollhouse versie is gemaakt:

Vrijstaande villa Oostdijkje 4, De Rijp:
https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=12033#

Appartement Willem de Zwijgerlaan 293, Alkmaar:
https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=656_16303_ae6#

Overweegt u uw woning te verkopen en/of wilt u ook een Dollhouse versie van uw woning?
Neem contact met ons op op onderstaand telefoonnummer!