Mijn favorieten

Verkoop villa's veld 13 gaat van start!

Wonen in een groene en duurzame omgeving, nabij het water, in een luxe villa. Dat is wonen in veld 13 van Rietland in Heerhugowaard. Vanaf 22 mei 2019 is de online inschrijving geopend voor de 12 woningen. Lees verder over de inschrijving, de 3D configurator en het inloopmoment in het informatiecentrum.

Vanaf 22 mei 2019 online inschrijving
Vanaf woensdag 22 mei 17.00 uur is de online inschrijving van de 12 luxe villa's in veld 13 van Rietland. Je vindt dan alle benodigde verkoopdocumentatie in het "Mijn Eigen Huis" account. In je account kan je ook vanaf dat moment je voorkeuren doorgeven. Heb je nog geen account? Maak deze dan snel aan.


Inloopmiddag
Op dinsdag 28 mei organiseren we een inloopmiddag voor belangstellenden. Hier krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen over de woningen en de (uitbreidings)mogelijkheden.

Datum: dinsdag 28 mei 2019
Tijd: Tussen 17.00 en 18.30 uur
Locatie: Informatiecentrum Laan van Broekhorn, Heerhugowaard

De verkopende makelaars zijn aanwezig net als de aannemer/architect Bouwburo Tauber en ontwikkelaar BPD Ontwikkeling. Daarnaast zijn er medewerkers van de Rabobank aanwezig voor je financiële vragen en staat Bruynzeel keukens klaar voor een projectaanbieding voor de keuken van jouw droomwoning.


Prijzen en 3D configurator live
De prijzen per villa in veld 13 zijn nu bekend. Daarnaast staat de 3D woonconfigurator live. Vlieg over veld 13 heen en bekijk jouw favoriete woning van alle kanten. Zowel binnen als buitenkant!

Prijs per villa
Nadat de vanaf-prijzen al enige tijd bekend waren, is nu ook de prijs per villa bekend. Nu kun je een goede afweging maken welke woning(en) jouw voorkeur heeft/hebben. Heb jij al een keuze gemaakt? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen?


3D configurator live!
Het is zover. De 3D configurator van de villa's in veld 13 is live! Je ziet in één overzicht alle woningen. Draai om het plan of de woning heen. Ben je benieuwd naar de zonligging van een bepaalde woning? Of wil jij weten tot hoe laat je de zon 's zomers in je tuin hebt? Klik dan rechtsonder op zonnestudie. Ook zie je daar de noordpijl, handig!

Woning in 3D
Selecteer je een van de woningen dan licht deze op en kan je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt zien. In een nieuw scherm is deze woning te zien, waarbij er verschillende opties aan te klikken zijn. Bekijk elke verdieping apart en zie hoeveel ruimte er is. Daarnaast kan je de meerwerkopties bekijken. Kies je voor een verlengde woning? Dan zie je meteen wat dit voor effect heeft voor de ruimte op de verschillende verdiepingen. De prijzen staan meteen weergegeven voor deze opties. Kan je niet meer wachten?