Mijn favorieten

UPDATE: Rietland, Broekhorn veld 7 & 8 te Heerhugowaard.

De voortgang van de verkoop loopt voorspoedig en op dit moment zijn alle woningen onder optie. Inmiddels zijn zelfs de eerste koopovereenkomsten getekend en staan er nog verschillende tekenafspraken gepland.

Bent u niet ingeloot voor een bouwnummer maar heeft u zich wel ingeschreven binnen de inschrijvingstermijn? Dan staat u automatisch op de lijst met reservekandidaten.

Of heeft u zich niet ingeschreven maar heeft u wel interesse in een bouwnummer? Neem dan contact op met ons kantoor! Wij kunnen u dan op 5 voorkeursnummers als reserve kandidaat noteren.
Mocht één van uw voorkeursnummers dan vrij komen, en u bent de eerst volgende kandidaat dan zullen wij contact met u opnemen.

Of is het bouwnummer van uw voorkeur al verkocht? Neem dan contact met ons op of bezoek het Rietland Informatiecentrum voor de nog komende projecten in Broekhorn.

Het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn (oranje 'i' op onderstaande plankaart) is iedere zaterdag tot en met 18 november a.s. van 11:00 uur tot 12:00 uur geopend. U bent van harte welkom voor meer informatie, de koffie staat klaar!