Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Polderplein 271 418 in Hoofddorp 2132 BG

Polderplein 271 418

2132 BG Hoofddorp
Koopsom € 350.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

**GROOTS IN DUURZAAMHEID**

Dit appartement is volledig op de toekomst voorbereid, wordt opgeleverd met een eigen warmtepomp, een badkamer & keuken incl. inbouwapparatuur.

Wil jij wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

SCHRIJF JE SNEL IN VIA DE PROJECTWEBSITE...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2023 Woonoppervlakte 49 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

**GROOTS IN DUURZAAMHEID**

Dit appartement is volledig op de toekomst voorbereid, wordt opgeleverd met een eigen warmtepomp, een badkamer & keuken incl. inbouwapparatuur.

Wil jij wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

SCHRIJF JE SNEL IN VIA DE PROJECTWEBSITE VAN THE CONCOURSE of neem contact op met LUCA Makelaardij B.V.

The Concourse is een eerste klas appartementengebouw gesitueerd midden in het winkelcentrum van Hoofddorp. Het gebouw biedt 69 fraai ontworpen appartementen met ruimte, privacy en comfort. Daarnaast geeft de begane grond alle ruimte om te ondernemen, van espressobar tot delicatessewinkel, van denim tot maatpak.

Aan de Tuinweg- en de Concourselaan-zijde komen de 51 appartementen van het type A. Deze appartementen zijn uniek in zijn soort. Dat zie je niet alleen in de efficiënte indeling, maar ook aan het brede balkonraam. Met heerlijk weer haal je hier buiten naar binnen door het bovenste deel van het raam in zijn geheel te laten zakken.
Verder beschikken de appartementen over een ruime slaapkamer, badkamer én krijgen deze appartementen een projectkeuken. Op de begane grond is de fietsenstalling gesitueerd.

Het woningtype A zal standaard worden voorzien van een keuken in een rechte opstelling.
De keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur; een koelkast met vriesvak, een combimagnetron, een vaatwasmachine, een inductiekookplaat en een rvs wand-afzuigkap. Zonder meerprijs keuze uit verschillende frontkleuren, type grepen en bladkleuren.

• woonoppervlakte van circa 47,6 m² tot 49,5 m² GBO
• appartement gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping
• entree
• gevel in de woonkamer voorzien van diverse soorten kozijnen zoals een elektrisch schuifkozijn, zie hiervoor de verkooptekeningen
• woonkamer met open keuken
• inclusief projectkeuken, voorzien van inbouwapparatuur
• een slaapkamer
• badkamer met douche en wastafel
• inpandige berging
• luxe sanitair
• hoogwaardig afgewerkt met vloerverwarming
• eigen warmtepomp en boiler
• gasloos en energiezuinig
• optioneel privéparkeerplaats in stallingsgarage te koop
De gevel- en balkonindelingen verschillen per bouwnummer. Kijk op de verkooptekeningen voor de juiste indelingen en maatvoering.

Kenmerken
The Concourse presenteert zich met acht verschillende gevels als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken in kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat fraai past in de gezellige winkelstraten van het centrum van Hoofddorp! Naast de ruime balkons en terrassen, beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen, waarbij het kozijn in zijn geheel wordt geopend. Zo haalt u buiten letterlijk naar binnen.
De appartementen worden ontsloten via een groene binnentuin. Een heerlijke en rustige plek voorzien van bomen, struiken en grassoorten. In deze mini- oase is een open ruimte waar je kunt zitten en elkaar ontmoet.

Woningaanbod
Appartementen: Verdeeld over alle drie de verdiepingen komen de appartementen in verschillende uitvoeringen en groottes. Met woonoppervlaktes van 48 m2 tot 118 m2 zijn zij ruim opgezet en beschikken zij over (inpandige) balkons, een individuele warmtepomp en zonnepanelen. De auto parkeer je in de afgesloten garage op de eerste verdieping.

Penthouses: Er zijn verschillende penthouses op de vierde verdieping. Kenmerkend zijn de hoge ramen, de riante afmetingen (van 82 m2 tot 118 m2) en de speelse indeling. Ieder penthouse heeft een eigen warmtepomp met boiler. De zonnepanelen liggen op het dak van het gebouw. Alle penthouses kunnen kiezen voor een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage op de eerste verdieping.

Binnentuin
Centraal binnen het gebouw van The Concourse ligt de binnentuin. Een binnentuin die uitnodigt om naar buiten te gaan. Fleurige bloemen, prachtige planten en bomen en diverse grassoorten. Bewoners en bezoekers maken hier gemakkelijk contact met elkaar onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Op de randen van de binnentuin kunt u heerlijk zitten. Met de binnentuin op de eerste verdieping heeft The Concourse de natuur bijna letterlijk in huis gehaald. Daarnaast krijgt de binnentuin ook een duurzame functie; door de opvang van het regenwater is de binnentuin klimaat adaptief en draagt zo bij aan het verminderen van de ‘hittestress’ in het gebouw.

Locatie
Winkelcentrum Hoofddorp
Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Alle grote winkelketens hebben hier hun vestiging.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectwebsite: TheConcourse.nl
* Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen*
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 350.000,- vrij op naam Prijs per m² € 7.142,86 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2023 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum In aanbouw Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 49 m² Inhoud 170 m³ Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 4e woonlaag Voorzieningen Balansventilatie Energie Energieklasse A++ Energie einddatum 02-04-2032 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie L Perceelnummer 6060 Index 96 Oppervlakte 0 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Polderplein 271 418, 2132 BG Hoofddorp

Neem contact met ons op




Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring