Mijn favorieten

De Wende Fase 4, De Draai; Nog voor de zomer in verkoop!

Donderdag 12 juli a.s. nieuwe fase  in verkoop
De 35 nieuwbouwwoningen van fase 4 in De Wende in Heerhugowaard gaan donderdag 12 juli a.s. in verkoop. Er vindt een verkoopbijeenkomst plaats in het gemeentehuis van Heerhugowaard. Belangstellenden zijn van harte welkom; aanmelden is niet nodig.

Plaats en tijd
Op donderdag 12 juli a.s. ben je van harte welkom van 17.30 tot 19.00 uur aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. Hier is de brochure en de prijslijst op te halen en is er gelegenheid om vragen te stellen aan de verkopende makelaars. Ben je verhinderd op 12 juli? Geen probleem. Vanaf 13 juli is alle verkoopdocumentatie ook online en bij ons op kantoor beschikbaar.

Plattegronden en impressies
BPD is nu druk bezig met het uitwerken van de plattegronden en de impressies. Wanneer deze gereed zijn, worden de belangstellenden automatisch op de hoogte gebracht.

Mijn Eigen Huis account
Om straks in aanmerking te komen voor een woning heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je jouw favoriete woningen, verkoopstukken en alle andere benodigdheden om straks te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Klik hieronder op de button en lees hoe je dit doet.