Mijn favorieten

Start verkoop Rietland, Broekhorn veld 9 & 10: donderdag 24 mei 2018

 
Het is bijna zover: op donderdag 24 mei a.s. start de verkoop van de woningen in veld 9 en 10 in Rietland, Broekhorn te Heerhugowaard. Je bent tussen 17:00 en 18:30 uur van harte welkom in het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn in Heerhugowaard.

Het project
Lekker buiten wonen met de voordelen van de stad binnen handbereik, omgeven door ‘t prachtige waterrijke polderland en een eigen haven: we hebben het over RIETLAND BROEKHORN!

Alle woningen in Rietland worden gekenmerkt door hun ruime opzet en ligging. Grote percelen met veel ruimte in en om de woning, net als de eerdere met succes verkochte velden 1 t/m 8 in Rietland. Heerlijk rustig, in het achterste deel van Rietland, liggen Veld 9 en 10 met in totaal 42 woningen.

Veld 9 en 10 kent een aantal woningtypes, deze zijn er (wat maatvoering betreft) in een aantal varianten. De tweekapper type Canna(+) met zadeldak of dwarskap heeft een beukmaat van maar liefst 6,00 meter. Deze woningen liggen aan de ring van veld 9. In veld 10 liggen de 2-onder-1 kapwoning type Zegge met een beukmaat van 5,70 meter. Daarnaast liggen in veld 10 de 6 statige vrijstaande woningen, in drie verschillende uitvoeringen van het type Zwenk(+). En twee woningblokken met in totaal 4 hoek- en 6 tussenwoningen van het type Manou.

Inschrijven
De inschrijving voor de woningen in veld 9 en 10 verloopt digitaal en is mogelijk vanaf donderdagavond 24 mei a.s..
Een persoonlijk account is hiervoor noodzakelijk. Nog geen eigen account? Lees hier hoe je deze aan kunt maken.

Infocentrum
Vanaf zaterdag 26 mei a.s. tot en met zaterdag 30 juni a.s. is het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn iedere zaterdag geopend van 11:00 tot 12:00 uur. Je bent dan van harte welkom voor een kopje koffie en/of wanneer u nog vragen heeft over het project.

Brochures en prijslijsten zijn vanaf vrijdag 25 mei a.s. op te vragen bij ons kantoor.
Heb je al een persoonlijk account aangemaakt? Dan vind je alle informatie terug in je Mijn Omgeving.